Referenties

Het ziekenhuis van Turnhout

Het ziekenhuis van Turnhout is een project dat Pubro samen met aannemersbedrijf Van Hout deed.

Een groot renovatieproject, vakwerk op de gevel in een lichte tint met zwarte lijnen. Plinten en raamkozijnen werden ook door Pubro afgewerkt.


 

zie meer..

Particuliere vrijstaande woning

Deze particuliere vrijstaande woning werd voorzien van isolatie waarop steenplaquetjes werden gekleefd. Dit werd gecombineerd met gevelbezetting en banden rond de ramen om een speciaal effect te geven.

zie meer..

Complex Brussel

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteinde

zie meer..

Nieuwbouw

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voor

zie meer..

Bedrijfsruimte van Pubro

De bedrijfsruimte van Pubro aan de Schoorstraat in Gierle. Hier worden de kleuren voor crepi bezetting gemengd in het eigen atelier, hier is ook de showroom waar u mogelijkheden, korrelstructuren en kleuren kunt bekijken.

zie meer..

Villa te Zoersel

Geïsoleerde gevelbezetting. Samenwerkingsproject met architect Anja Vissers.

De woning is uitgevoerd in de zomer van 2013.

zie meer..

Renovatie bestaande woning

Renovatie  te Brecht / Sint-Lenaarts
Geïsoleerde gevel bepleistering. De plinten zijn volledig verlijmd op XPS isolatie en bestaan uit een Belgische blauwe hardsteen.

zie meer..

Villa te Schilde

Geïsoleerde  gevelbezetting, De plinten zijn  volledig verlijmd op XPS isolatie en bestaan uit een donkere keramische tegel.

Deze woning is uitgevoerd in oktober 2013

zie meer..
© 2013 ONTWERP RAM DESIGN, Website Api Design