Over ons

De gevel van uw woning is een visitekaartje. Vindt u de uitstraling esthetisch verantwoord, wilt u modern of traditioneel voor de dag komen? Met Pubro gevelafwerking is elke indruk, elke stijl mogelijk. Of u nog moet bouwen of wilt renoveren. ..

Wij werken voor particulieren en kunnen u deskundig adviseren. Wij werken samen met architecten en aannemers en zullen gemaakte ontwerpen feilloos en vakkundig uitvoeren. Zodat uw huis de uitstraling heeft die u wenst!

Pubro werkt met Europees goedgekeurd bepleisteringssysteem; isolerende EPS-plaat in een bepaalde dikte, een wapeningslaag en afwerking met crepi in de kleur en korrel die u uitkiest. Nabehandeling door schilderen is gebruikelijk en verhoogt de duurzaamheid en het onderhoudsgemak.

Alternatieve gevelafwerking

In plaats van structuur bepleistering kan u ook kiezen voor afwerking met steenstrips, een combinatie van steenstrips met crepi of tegels of panelen in natuursteen. De mogelijkheden zijn bijzonder groot en divers.

Historische gebouwen

Buiten nieuwe gevels en renovatie van woningen heeft Pubro een specialisatie in renovatie van historische gebouwen. Lijsten, moluren en stafwerk op gevels kunnen worden gemaakt, plinten gecementeerd, voor stellingen zorgt men zelf.

© 2013 ONTWERP RAM DESIGN, Website Api Design